Tältä sivulta voit lukea kahdesta mieliharrastuksestani, itämaisesta viisaudesta sekä meditatiivisista rahapeleistä. Vaikkei uskoisi, voi myös uhkapelaaminen olla hypnoottisen meditatiivinen kokemus. Se rentouttaa ja antaa monenlaista energiaa, saa ihmisen syvimmät kentät ja virrat kohdalleen.

Mikä voisi olla mukavampaa kuin yhdistää kasinolla pelaaminen ja henkisyyden tavoittelu? Mielestäni ei mikään.

Entä mistä sivuston nimi tulee?

Samadhi Path on käytäntöön perustuva metodi, jonka avulla ihmisen eksistentiaalinen tyytymättömyys ja mielessä oleva sekaannus voidaan saattaa kokonaisuudessaan päätökseen. Tämä merkitsee vapautumista kaikenlaisista mielen rajoitteista sekä syntymän ja kuoleman kiertokulusta.

Samadhi Path-opetuksessa on kaksi pääosaa:

  • henkinen herääminen opettajan antaman suoran osoittamisen (engl. direct pointing) avulla sekä
  • mielen ja alitajunnan puhdistaminen eli ns. karminen puhdistuminen tantrisen joogan ja meditaation avulla.

Samadhi Path on pragmaattinen menetelmä näiden saavuttamiseksi. Opetus on peräisin hyvin vanhasta perinteestä, jolla on juurensa Tiibetissä ja Intiassa.

Itämaiset asiat ovat yhdenlaista hyvää viihdettä ihmisille. Ja toki myös rentoutumista. Internetissä pelattavat nettipelit ovat toinen hauska ja virkistävä rentoutumiskeino. Voit pelata näitä pelejä joko rahasta tai sitten ilmaiseksi. Tiesitkö, että bingo oli itseasiassa 1600-luvulla keksitty naisten viihdyke, jolla vapautettiin henkisiä voimavaroja toisenlaiseen käyttöön?